HARİKALAR DİYARI BALİ'DE DENİZ UBUD'DA KÜLTÜR Tur Programı
HARİKALAR DİYARI BALİ'DE DENİZ UBUD'DA KÜLTÜRXLarge Paket (Opsiyonel)

1. Gün İstanbul – Denpasar - Ubud   

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali buluşma noktamızda buluşuyoruz. Check-in işlemlerinin tamamlanması ve pasaport kontrollerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Denpasar’a hareket ediyoruz. Yaklaşık 12 saat süren bir yolculuğun ardından Denpasar’a varıyoruz. Gümrük kontrollerinin ardından havalimanında karşılanıyor ve otele transferimiz gerçekleşiyor. Check in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Konaklama otelimizde.

 

2. Gün Ubud

Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Kintamani (Volkan) turuna katılabilirler.

Bu turumuzda ilk olarak Bali’nin yerel dansı olan “Barong Dansını”   izlemek üzere Batubulan köyüne hareket ediyoruz. İyi ile kötünün mücadelesinin anlatıldığı bu güzel performansın ardından sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta gümüş ve ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkanı bulacağız. Ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğin ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimiz sonrası Gunung Kawi Kraliyet anıtlarını ziyaret ediyoruz.

Gezilerimizin ardından Tegalalang pirinç teraslarını görme imkanı buluyoruz. Turumuzun bitiminde otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Kintamanı (Volkan) Turu  


3. Gün Ubud

Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek Kutsal Maymun Ormanı ve Tapınaklar  turuna katılabilirler. Turumuzda öncelikle Bali sanatını daha yakından tanımak üzere Singapadu köyüne gidiyoruz. Ardından Pura Dalem Agung Padangtegal tapınağını ve ölü yakma seramonilerinin de gerçekleştiği kutsal bahar hamamı tapınağını  ziyaret etmek üzere  Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Ziyaretlerimizi gerçekleştirip yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz.

Yemek sonrasında eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Pura Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak ziyaretlerimiz sonrası farklı hediyelik eşya seçenekleri bulabileceğiniz Ubud Pazarına gidiyoruz. Günün son ziyaret noktası ünlü İspanyol Ressam Antonio Blanco’nun eserlerinin sergilendiği müze olacak. Ardından otelimizie dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Kutsal Maymun Ormanı ve Tapınaklar Turu  


4. Gün Ubud-Nusa Dua

Kahvaltının ardından Tanjung Benoa’ya hareket ediyoruz. Check in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz (14:00 sonrası) Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Konaklama otelimizde.

Dileyen misafirlerimiz öğleden sonra opsiyonel olarak düzenlenecek “Kecak Dansı ve Uluwatu Tapınağı” turuna katılabilirler.

Rehberimizin belirteceği saatte lobide buluşup Uluwatu Tapınağı’na gitmek üzere hareket edeceğiz.Deniz seviyesinden 100 mt yüksekte bulunan ,etrafı ormanlarla çevrili bu güzel tapınağı gezip , ardından Rama ve Shinta’nın aşkını anlatan mitolojik dans gösterisini izleme imkanı bulacağız. Gösterinin ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Kecak Dansı ve Uluwatu Tapınağı 


5. Gün Nusa Dua

Kahvaltının ardından serbest gün. Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Konaklama otelimizde.

Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek “Bali Esintileri”  turuna katılabilirler.

Otelimizden Klungkung bölgesine doğru hareket ediyoruz. İlk ziyaret noktamız Kerta Gosa antik mahkeme binası. Ziyaretimiz sonrası yolculuğumuza eşsiz manzaralar eşliğinde Bukit Jambul bölgesine doğru devam ediyoruz. Bali Hinduizmi’nin Ana Tanrıçası Besakih tapınağını ziyaret edip, Hinduizm ile ilgili detaylı bilgi ediniyoruz. Yerel bir restoranda alacağımız yemeğin ardından meşhur Luwak kahvesinin ve Endonezya baharatlarının yetiştiği tarlaları ziyaret ediyoruz. Ardından Bali’nin en güzel tapınaklarından olan,  Bangli Krallığı’nın merkez tapınağı Kehen’i ziyaret ediyoruz. Son durağımız geleneksel kapıları ile ünlü Penglipuran Köyü olacak.

Ardından otelimizie dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Bali Esintileri Turu    


6. Gün Nusa Dua

Kahvaltının ardından serbest gün. Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Konaklama otelimizde.

Dileyen misafirlerimiz Tanah Lot&Taman Ayun Turu’na katılabilirler.

Rehberimizin belirteceği saatte lobide buluşuyoruz. İlk durağımız Taman Ayun tapınağı olacak. İsmi güzel bahçe anlamına gelen bu güzel tapınağı ve bahçelerini görme imkanı bulacağız. Ardından Alas Kedaton Maymun Ormanlarından geçerek Tanah Lot tapınağına varacağız.Tapınağı gezdikten sonra hüneşin okyanus üzerinde batışını izleme imkanı bulacağız.

Ardından otelimizie dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

Tanah Lot&Taman Ayun Turu 


7. Gün Nusa Dua -Denpasar-İstanbul  

Kahvaltının ardından rehberiniz belirteceği saatte havalimanına transfer oluyoruz. Havalimanına varışımızı takiben check-in  işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.


8. Gün  İstanbul  

Sabah saatlerinde İstanbul’a varıyoruz. Turumuzun sonu, bir sonraki turumuzda görüşmek üzere.

275-$ Yerine 250-$


Kintamanı (Volkan) Turu  (Ögle Yemekli) : 60 USD 

Kutsal Maymun Ormanı ve Tapınaklar Turu (Ögle Yemekli) : 75 USD

Kecak Dansı ve Uluwatu Tapınağı: 30 USD

Bali Esintileri    (Ögle Yemekli) : 75 USD

Tanah Lot&Taman Ayun Turu : 35 USD 



Kalkış Yerleri:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul -Denpasar / Denpasar– İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti
  • Havalimanı vergileri
  • Ubud’da 4* otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
  • Bali’de  deniz kenarında 4* otelde  3 gece oda kahvaltı konaklama
  • Havalimanı-otel-havalimanı transferleri
  • Türkçe rehberlik hizmetleri..


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı Çıkış Harç Pulu   
  • Programda belirtilmeye tüm yemekler
  • Şahsi harcamalar, tüm içecekler
  • ekstra turlar ve programda belirtilmeyen yemekler
  • Seyahat Sigortası


Kalkış Yerleri
    Notlar



    Uçuş Adı:ISTANBUL - DENPASAR
    Buluşma:2021-10-02T23:00:00
    Kalkış:2021-10-03T02:00:00
    Varış Tarih:2021-10-03T19:30:00
    Varış Havalimanı:DPS
    Kalkış Havalimanı:IST
    Varış Havalimanı:Denpasar
    Kalkış Havalimanı:İSTANBUL
    Havayolu:Türk Havayolları
    Uçuş Kodu:TK 066

    Uçuş Adı:DENPASAR - İSTANBUL
    Buluşma:T:00
    Kalkış:2021-10-09T21:00:00
    Varış Tarih:2021-10-10T04:55:00
    Varış Havalimanı:IST
    Kalkış Havalimanı:DPS
    Varış Havalimanı:İSTANBUL
    Kalkış Havalimanı:Denpasar
    Havayolu:Türk Havayolları
    Uçuş Kodu:TK 067


    İptal Şartları
    https://www.karesiturizm.com/tur-624-harikalar-diyari-balide-deniz-ubudda-kultur.html

    Altıeylul Mah Keçeci Sok No:22/A Altıeylul / BALIKESİR
    0266 244 17 73


    Bu çıktı 28.03.2024 11:43 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.